O Nama

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

O Nama

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

zgrada-eloxsal

1998. godine osnovali smo malu zanatsku radnju za proizvodnju aluminijumske i pvc stolarije ‘Eloxal’ koja je, u to vreme, bila prva te vrste u Novom Pazaru i šire. Sarađujući sa renomiranim proizvođačima aluminijumskih i pvc profila, uz visok stepen profesionalizma i kvaliteta, učinili smo da ‘Eloksal’ ubrzo postane vodeći proizvođač stolarije u jugo-zapadnoj Srbiji.

Danas 2016. godine sa ponosom proslavljamo prvih osamnaest godina uspešnog poslovanja. Za osamnaest godina rada opremili smo stolarijom veliki broj stambenih i poslovnih objekata, banaka, institucija lokalne samouprave, škola, obdaništa, fakulteta i drugih reprezentativnih objekata. Danas smo prerasli u veliku kompaniju koja prvenstveno drži do kvaliteta i zadovoljstva naših kupaca. I u predstojećem periodu trudićemo se da opravdamo Vaše poverenje i ispunimo sve Vaše zahteve i želje iz našeg proizvodnog programa.
Naši partneri:
 Baner-partneti

[/vc_column_text][divider type=”linebreak” color=”#cecece”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][image lightbox=”1″ src=”http://eloxalcompany.com/wp-content/uploads/2016/05/eloksal-tutin.jpg” height=”180″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

ELOXAL COMPANY je  otvorilo izložbeni salon u Tutinu u ul. Revolucije bb. U našim moderno opremljenim izložbenim salonima omogućena je prezentacija naših proizvoda: Prozora, ulaznih vrata, sobnih vrata, spoljašnih roletni, segmentnih garažnih vrata itd. U našim izložbenim salonima svi zainteresovani mogu dobiti informacije o našim proizvodima sa detaljnim tehničkim karakteristikama. Eloxal Company znatiželjnim kupcima ruža mogućnost i stručnu pomoć u odabiru najkvalitetnije stolarije u Jugozapadnoj Srbiji.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][divider type=”linebreak” color=”#cecece”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Da bi što više pomogli i olakšali odluku prilikom odabira i kupovine stolarije, naše preduzeće ELOXAL COMPANY je osmislilo, dizajniralo i otvorilo izložbene salone u Sjenici. U našim moderno opremljenim izložbenim salonima omogućena je prezentacija naših proizvoda: Prozora, ulaznih vrata, sobnih vrata, spoljašnih roletni, segmentnih garažnih vrata itd.  Sarađujući sa renomiranim proizvođaćima aluminijumskih i PVC profila uz visok stepen profesionalizma, učinili smo da Eloxal Company ubrzo postane vodeći proizvođač stolarije u Novom Pazaru a i Jugozapadnoj Srbiji.

Posetite Eloxal Company u ulici Ahmeta Abdagića bb, koji je sinonim za poverenje i kvalitet stolarije za više generacija.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][image lightbox=”1″ src=”http://eloxalcompany.com/wp-content/uploads/2016/05/eloksal-sjenica.jpg” height=”180″][/vc_column][/vc_row]