ROLETNE

Roletne su najbolji način zaštite od sunčevih zraka. Takođe imaju i funkciju tolpotne izolacije. Postoje dva tipa ugradnje: unutrašnja i spoljna ugradnja. Unutrašnja ugradnja se izvodi prilikom same gradnje objekta, dok se spoljna montaža odnosi na postavljanje roletni na već postojeći tip stolarije. Odlična zaštita od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Štede cak do 30% toplotne energije.

ELEKTRO ROLETNE

Potpuno zaptivajuće roletne izoluju domaćinstva i stanove od toplote i buke.
Instalirane sa blokatorima protiv podizanja za prevenciju potencijalnih provala.
Kada su zatvorene, roletne garantuju potpun mrak.
Ukoliko su u pitanju roletne sa rotirajućim lamelama, zastori filtriraju sunčevu svetlost.

Ugradnja motora na kućne roletne

Zašto treba da motorizujete roletne?

Ugradnja motora znači da nema više zamornog ručnog podizanja i spuštanja!
Život je toliko jednostavniji kad je dovoljno samo pritisnuti dugme. Sa RTS motorom, možete uživati u punom komforu daljinskog pravljanja. Ne morate da obilazite celu kuću. Svim roletnama se upravlja sa iste tačke – to je zaista povezano domaćinstvo!

Prednosti Somfy automatskih roletni
Automatsko podešavanje granice

Garantuje savršeno podizanje i spuštanje.

Detekcijaprepreke

Automatski zaustavlja motor ako naiđe na prepreku.

Zaštita od mraza

Automatski zaustavlja ako su lamele smrznute

Automatsko podešavanje granice

Garantuje savršeno podizanje i spuštanje.

Spremno za home-motion sistem i povezanu kuću

KOMARNICI

Komarnici su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala, postojanih i otpornih materijala i vrlo su modernog dizajna.

FIKSNI KOMARNIK se izrađuje od visoko kvalitetnog PVC mesha koji je čvrsto pričvršćen za alu ili pvc ram koji se lako montira na prozor sa spoljašnje strane prozora. Otporan na sve vremenske uslove.

ROLO KOMARNIK se iizrađuje od kvalitetnog materijala otporan na sve vremenske uslove. Rubovi mrezice prolaze kroz vodilice koje su zašticene posebnim cetkicama, koje sprecavaju oštecenje i kidanje mrežice, jednostavan za rukovanje. Izraduje se po meri, nakon postavljanja prozori ili vrata mogu neometano da funkcionišu.